fredag 25 april 2014

Rum och trädgård

För er som vill få extra trädgårdsinspiration pågår just nu "Rum och trädgård" på Kistamässan i Stockholm. Där samsas inredning och trädgård sida vis sida, i år har inslaget av grönt blivit större - vilket jag gillar. Här är några snabba glimtar från mässan, på översta bilden syns ett rum skapat av Elsa Billgren där hon blandat sina fantastiska vintageklänningar, äldre möbler och gröna växter. På mittenbilden syns lite av Indiskas pop-up-butik med inspirerande miljöer och på sista bilden syns en av Floristutbildarna i Västerås ljuvliga blomsterkreationer. Självklart finns en hel del shopping för den som vill handla, men där finns också möjlighet att lyssna på föreläsningar och ta del av olika scenprgram. Mässan pågår 24-27 april och här kan du läsa mer om öppettider, program och utställare. Ha en trevlig helg!

7 kommentarer:

 1. Åh, alltid inspirerande att gå runt och titta på mässor. Fina bilder du visar upp.
  Ha det bra
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Camilla! Jag är ledsen att jag inte kommenterat eller lagt upp bilder på så lång tid, men ibland kommer man av sig helt. Ha det bra!

   Radera
 2. Hoppar in och önskar dig en riktigt skön sommar!
  Kram från Lisbeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lisbeth! Vad kul att du tittar in ibland. Tack också för sommarhälsningen. Som du märker har jag inte alls varit aktiv med bloggen. Får se om jag kan börja på nytt…. Ha det bäst och kram till dig!

   Radera
 3. Jag tänkte att jag försummat dig. Men du har inte heller varit här på länge. Skickar en höstig Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för höstkramen! Nej, jag har helt kommit av mig. Tyvärr, jag saknar bloggen men tror att jag får bestämma mig för att helt lämna mat och recept och istället bara lägga in bilder. Även om det är det jag gjort på senare tid, har jag hela tiden en ambition att lägga upp mat och recept. Höstkram tillbaka till dig!

   Radera
 4. know this: If Kitchen faucet is not resolved, you can choose a regular point of the brand. General formal goods are manufacturers of brand identity, and some Antique brass faucet product or some quality time products are often pasted some paper labels only, even without any markings, be sure to pay attention to when buying Bathroom mirror.

  SvaraRadera