fredag 16 mars 2018

Fortfarande kalltVilken vinter det blev såhär på slutet av säsongen. Vist är det mysigt och vackert med snö och jag har inte bråttom till våren. Däremot undrar jag hur länge det ska vara så kallt. Gillar ni vintern eller börjar ni tröttna?


4 kommentarer:

 1. Hej, börjar tröttna på kylan nu och vill ut och gräva i rabatterna!
  Ferrante-serien tycker jag är läsvärd, jag hade lite svårt för att komma in i första boken men den andra sträckläste jag, den tredje tyckte jag också om och nu är jag igång med den fjärde och sista. Så, köp och läs är mitt tips, dessutom finns den på bokrean och akademibokhandeln har halva reapriset helgen ut.
  Det där med resfeber och ångest är så jobbigt, och så onödigt eftersom det tar så mycket energi...jag försöker tala mig själv till rätta men misslyckas hela tiden...fast trots allt så reser jag och det går bra och jag känner mig stolt och lite modig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu är det verkligen dags för mildare väder Camilla. Vintern kom så sent och kylan har bitit sig fast ordentligt. Härligt i alla fall att ljuset är här. Jag är väldigt lockad att läsa Ferrante-serien. Får se om jag har lite mer lästid framöver. Det där med att resa är så svårt. Enklast är förstås att stanna hemma och få resfeber, samtidigt ger det så mycket. Härligt när man känner sig stolt och modig. Det gjorde jag också när jag var iväg till London förra sommaren. Ha det gott!

   Radera
 2. Det är tröttsamt med kylan. Men skönt att ljuset återvänt. Och nu blommar krokusen utanför huset.
  Kram

  SvaraRadera