torsdag 2 maj 2013

Provläs Trädgårdens vänner och fiender

Hoppas att ni haft en skön valborg och första maj-helg. Maj började med riktigt soligt vårväder, men idag är de kyliga vindarna tillbaka så än gäller det att hålla fast vid lite varmare kläder - i alla fall om man är frusen som jag är. Samtidigt längtar jag efter att vara ute så mycket som möjligt i natur och trädgård. Fördelen med kylig vår är förstås att den räcker längre och att det finns större chans att upptäcka allt som händer. Dagens bild är omslaget till min bok Trädgårdens vänner och fiender som det nu finns möjlighet att provläsa ett avsnitt ur här eller här.

13 kommentarer:

 1. Vilken fin och intressant bok! Det vill jag gärna köpa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du tycker det! Det är Norstedts som ger ut den och priset varierar lite hos olika bokhandlare eller nätbutiker. Tyvärr har jag inte möjlighet att sälja boken till extra bra pris.....

   Radera
  2. Nu tror jag du missförstod mig så menade jag verkligen inte! Tvärtom! Vill ju förstås stödja ett sådant arbete. Jag tycker verkligen det är ett intressant ämne eftersom jag själv har en liten trädgård. Och dessutom är det en vacker bok. Fina bilder precis som på din blogg. Har tittat på nätbokhandlarna och kommer att beställa boken från Bokus.

   Radera
  3. Så nu har jag beställt den! :-)

   Radera
  4. Det är bara det att jag själv skulle vilja kunna sälja den till "kompispris". Jätteroligt att du beställt den! Hoppas att du kommer att tycka om den och att du får nytta av den i trädgården. Jag är själv helt fascinerad av alla små djur som lever där - det är en hel värld att upptäcka.

   Radera
 2. Ja! Vad roligt att få läsa! :))

  SvaraRadera
 3. Kul att du tittade och kul att du tycker det!

  SvaraRadera
 4. Va skoj att du skrivit en bok och lärorik och användbar verkar den också. Och som om inte det var nog fylld av dina fina bilder. jag kan inte annat än gratulera och påbörja sökningen efter bästa pris. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för alla rara ord, vad glad jag blir! Så roligt att du tycker så...Kram

   Radera